PurityBox januar — #unbox

Jeste da je danas šesti februar, ali danas je stigao januarski PurityBox. Kašnjenje je bilo opravdano i na to nemam nikakvih zamerki. Za PurityBox sam čula sredinom prošle godine, u toku trudnoće, kada sam malo istraživala o kozmetici za bebe. Čitala sam malo više o njima, o kozmetici koju prodaju i shvatila da podržavaju proizvode na bazi prirode, mahom ručno rađene. Na sajtu imaju širok izbor brendova, asortiman kozmetičkih i nekozmetičkih proizvoda.

Tada sam se odlučila da se pretplatim šest meseci na dečiji PurityBox. Kada je stigla prva kutija stvarno nije bilo kraja mom oduševljenju i jedva sam čekala da ostale kutije stignu.

U početku sam mislila da sadržaj koji izađe na sajtu dobija svako i malo sam se plašila šta ako dobijem nešto za devojčicu a ja ću roditi dečaka, ili ako dobijem neodgovarajuću veličinu itd. Međutim svaki put kada je postojao neki izbor, uvek su devojke iz PurityBox-a zvale i pitale šta mi odgovara. O ovim kutijama i brendovma koji su se u njima nalazili napisaću poseban tekst.

Na sledećoj slici nalazi se ovih šest kutija i njihov sadržaj.

Cena jedne kutije je 1900 dinara, a kada se pretplatite dobijate jednu ili dve kutije na poklon, u zavisnosti od dužine pretplate.

Kada je meni lepo istekla pretplata za dečiju kutiju, ja sam rešila da poručim jednu za mene i to je upravo ova januarska. Sadržaj kutije:

  • Kloopko dekorativni jastuk
  • Kiara de.zen dve salvete
  • LeeMoon balzam za usne
  • Keims piling ili puter (ja sam dobila piling)
  • Vaučeri sa popustom za kupovinu Kloopko i Kiara de.zen proizvodaphoto-6

Kloopko jastuče je tako mekano i slatko da ga je moj sinčić odmah prisvojio i sada je njegovo. Ovi jastučići su nastali pre par meseci i za jako kratak period su postali baš popularni. Pravi ih devojka iz Kragujevca, prave se od materijala koji je mešavina pamuka, elastina i viskoze a punjenje je od koflina. Trenutno smo moja porodica i ja u fazi selidbe pa ću imati u vidu ove jastučiće kada budem uređivala stan. 20170206_120447

Kiara de.zen salvete se takođe prave u Srbiji. Pamučne su i ručno oslikane eko bojama na bazi vode, što podržava sam koncept PurityBox-a. Na njihovom instagram profilu možete videti i fotografije procesa oslikavanja salveta, i fotografije mnogih dugih dekorativnih predmeta koje imaju u ponudi. Zaista je divna i kvalitetna stvar. Inače je dostava kutije kasnila zbog izrade ovih salveta, i vidi se da su stvarno pažljivo i pedantno oslikane.

Naredni proizvod je Keims Pure Revival  piling za telo. Napravljen je od crvenog čaja, mimoze i vitamina C, takođe sadrži čestice ćilibara i seme šipka. Namenjen je regeneraciji kože, uklanjanju mrtvih ćelija, vraćanju elastičnosti koži, smanjenju bora itd. Smesa koju sam zatekla u kutijici je mene odmah podsetila na neki džem, nisam do sada viđala ovakve pilinge, izgleda kao da ste kod kuće smućkali sve sastojke, i jako je intenzivnog mirisa. Iskreno, ja ovaj proizvod nisam ni htela, greškom sam im napisala da želim piling umesto putera, ali mi je drago da sam pogrešila jer me je ovaj proizvod oduševio a da ga nisam ni probala kako dolikuje. 20170206_120509

 

Cena ovog pilinga na sajtu je 2190 dinara, tako da samo ovaj proizvod isplaćuje celu kutiju, a i više od toga. Danas sam ga probala na ruci i koža je zaista nežnija nakon nanošenja, jak miris pilinga na koži postaje nežan i prijatan. Odličan proizvod!!

 

LeeMoon balzam za usne dolazi u malom pakovanju od 10ml a ja takva pakovanja najviše volim. Sadrži kokosovo ulje, pčelinji vosak, med i eterično ulje mandarine. Iako bi se pretpostavilo da je sličan MayaM balzamu iz mojih januarskih favorita, oni se veoma razlikuju, ovaj balzam je čvršće strukture. Nisam osetila ni miris ni ukus mandarine, ali mi se svakako dopao i bez toga. Lepo se nanosi, nije lepljiv i dobro vlaži usne. Ovo je 100% prirodan proizvod i ručno izrađen u Srbiji. 20170206_120414PurityBox sam zavolela i iz razloga što podržavaju ne samo velike kompanije zvučnog imena, već i ove manje, još uvek na početku, koje potiču iz naše zemlje i koje se bave ručnom izradom svojih proizvoda. Svakom od tih proizvoda posvećuje se pažnja i prave se sa puno ljubavlju i stvarno zaslužuju da budu promovisani na ovaj način.

Sama kutija, vredi više nego što košta, dobijaju se kvalitetni proizvodi, prirodni a vrlo često i unikatni. Februarska kutija u duhu dana zaljubljenih stiže za manje od deset dana, sadržaj je poznat i može se pogledati na sajtu http://www.puritybox.rs . Jedva čekam 🙂 ❤

4 comments

  1. Super post 🙂 Merkam Purity Box jako dugo i nikako da uzmem… cak sam i ovu kutiju merkala zbog pilinga i odustala jer sam ipak htela da probam Nikel proizvode… Slazem se sa tobom da kutija vredi vise nego sto kosta i zaista imaju kvalitetne proizvode… Prosle godine sam uzela Glambox ali sta znam nisu me bas odusevili proizvodi u kutiji, ne zato sto nisu kvalitetni nego zato sto mi u tom trenutku oni nisu trebali…

    Like

Leave a comment