Najbolje ponude Avon brošure 3/2017

Bliži se Dan žena, i sigurno mnogi razmišljaju o poklonima za mame, devojke, bake, ćerke itd, ili možda rešimo da obradujemo sebe. Avon brošura 3 je puna lepih ponuda baš pred 8.mart pa je vredi pogledati. Ja sam odvojila 7 ponuda koje su se meni najviše dopale i od kojih su neke savršene za ovaj praznik.

  • Viva La Vita set

U ovom setu za 1399 dinara dobijate najnoviji parfem, losion za telo i sjaj za usne. To je savršen poklon za svaku ženu i pristupačan je. Mislim da sve žene vole voćno cvetne mirise, tako da je ovo univerzalan poklon, a nijansu sjaja možete da birate.

  • Jules narukvica sa ružičastom vrpcom

Sa ovom narukvicom neće niko pogrešiti jer osim što je jako lepa, kupujući nju pomažemo drugima jer je sav prihod namenjen Avon akciji za borbu protiv raka dojke. Meni bi bilo jako drago da dobijem ovu narukvicu a sigurno ću je pokloniti nekome.

kkkkk

  • True Colour Matte ruž za usne

Ruž za usne koji ujedno hirira i hrani a mat je. To je savršena kombinacija za sve koji vole mat boje na usnama a košta samo 349 dinara.

kkkkkkkkkk

  • Naturals set za negu kože

Za ljubitelje poslastica kao što su voćni jogurt i čokolada postoje setovi od tri proizvoda za negu kože sa upravo tim mirisima. Probala sam i jedno i drugo, i stvarno malo je falilo da ih pojedem. Set sa čokoladom sadrži piling, losion za telo i kremu za ruke a set sa voćnim jogurtom sadrži piling, losion za telo i gel za tuširanje. Dobrog su kvaliteta, kremasti su i zamirišu celo kupatilo.

kkkkkkkkkkkk

  • Gel za tuširanje

Senses gelovi za tuširanje su poznati po velikom izboru mirisa, ima i muških i ženskih, i sada pakovanje od 250ml košta samo 119 dinara.

kkkkkkkkkkkkk

  • Četka za ispravljanje kose

Ovo je nešto novo u Avon-u i stvarno obećava. Mislim da je za one žene koje ne koriste peglu već feniraju kosu i ovo je zaista jedno olakšanje. Četka izgleda odlično i praktično i još je napravljena od prirodnih vlakana.

kkkkkkkkkkkkkk

  • Anew kreme za lice

Mislim da nema žene koja nije posle prvog korišćenja Anew krema naručila još. Ima mnogo zadovoljnih stalnih kupaca ovih krema i pored visoke cene, što potvrđuje vrhunski kvalitet. Na slici su kreme za starost preko 35 godina, ali postoje još par vrsta i sada su na akciji pa i oni koji ih ne koriste mogu da probaju i obezbede sebi najbolju negu.  kkkkkkk

Ove i još puno dobrih ponuda možete naći na sajtu http://www.avon.rs . Poručivanje je vrlo lako, proizvode vam donosi Avon dama, pa je poštarina besplatna.

To je sve što se tiče brošure 3/2017! <3<3<3

 

 

Advertisements

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s