Kaćina handmade kozmetika

Na internetu je još jedan proizvođač prirodne kozmetike. U pitanju je Kaćina Handmade Kozmetika (koju ne pravim ja, da ne bude zabune zbog imena).

Kaća je tek počela sa proizvodnjom i ja sam poželela da isprobam nešto od kozmetike koju pravi. Za početak su to šumeće kupke za stopala i telo, kao i sapuni i so za kupanje. Uskoro će se u prodaji naći balzami za usne i uljani sapuni.IMG_7310

Mislim da sam bila među prvim mušterijama, kupila sam tri kupke za stopala, jednu “bombu” i sapun a na poklon sam dobila još jedan sapun.

Prva stvar koja me je oduševila je kako su proizvodi upakovani. Ja spadam u osobe koje bukvalno kupuju pakovanje. Kada biram nešto novo uvek ću prvo obratiti pažnju na pakovanje, ambalažu itd.

Kaća je veoma kreativna, i ove kesice sama pravi, u šta ja prvo nisam verovala i pitala sam je gde ih je kupila jer su savršene kao iz neke mašine.

U kesicama su proizvodi koji su opet upakovani u posebne kesice sa sve mašnicama. Dakle puno mašnica i šarenila. Meni je prelepo.IMG_7319

Što se tiče proizvoda, prvo ću napisati par reči o sapunima koje sam kupila. Oni su u obliku cvetića, bele boje sa rozim tačkicama (ne znam od čega one potiču). Inače, ja bih ovim sapunima dala ime Retro sapuni. Mene su odmah podsetili na one sapune koje su nekada pravile naše mame i bake, nisu ni nalik onim danas. Čvrsti su i mirišu na čisto. Preporučeni su za pranje kose, za masnu kožu ali i za skidanje upornih fleka na odeći. Za suvu kožu ih ne bi preporučila, ali za par dana će u ponudi biti i uljani sapuni namenjeni baš koži lica.

Ja sam ovim sapunima baš zadovoljna, i trajaće dugo jer su čvrsti i ne troše se puno prilikom korišćenja. Super su 👍🏼

Druga stvar koju sam odmah isprobala su šumeće kupke za stopala. Ima ih u punooo mirisa (lavanda, limun, menta, malina itd.). Prvo sam probala sa mirisom limuna. Jako je dobra, u sebi ima neka ulja koja neguju kožu. Stopala sam tako potopila u toplu vodu i kupku na nekoliko minuta i baš mi je prijalo. Koža je omekšala i bila spremna za ozbiljan pedikir. Prezadovoljna sam. Inače im je cena čini mi se 80 dinara što je baš povoljno. Sledeća koji želim da probam je sa mirisom lavande, i ona definitivno najviše miriše a ja obožavam taj miris.

Kupila sam i jednu bombu za kupanje (bath bomb). Mislim da je sa mirisom maline i nju ću isprobati kada se preselim u novi stan gde ću imati kadu. Jedva čekam i čuvam je. Inače je baš čvrsta i izdržala je nošenje u rancu čitav dan. Očekujem da će u vodi biti prava eksplozija 😁. Ove Kupke su 120 dinara i takođe ih ima u raznim mirisima.IMG_7321

Meni je mnogo drago što je sve više devojaka i žena počelo da proizvodi prirodnu kozmetiku i volim da ih podržim u svakom smislu.IMG_7342

Što se tiče Kaćine Handmade Kozmetike, sve ove proizvode možete poručiti preko facebook stranice https://m.facebook.com/profile.php?id=1057238171075973 ili na instagramu http://instagram.com/kacina_handmade_kozmetika . Cene su zaista povoljne a dobijate prirodne i kvalitetne proizvode.

Jako sam zadovoljna ovom kozmetikom, nadam se da ćete je i vi probati i javiti mi vaše utiske. <3<3<3

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s