Catrice PRO – Next Gen Nudes | Najbolja paleta drogerijskog ranga!

U prošlom tekstu započela sam niz blog postova o paletama koje volim. Paleta koju ste videli na prethodnim slikama je deo Catrice kolekcije proleće/leto 2020. Dostupna je u dm i lilly drogerijama i tvrdim da je najbolja ali i najisplativija paleta iz ovog ranga.

Zašto ovo kažem? Zato što je ovo paleta za svakoga, i za vas koje se šminkate povremeno i blago, ali i za one koje poseduju desetine paleta.

Osim toga, paleta je vrlo kompletna, sadrži mat nijanse od najsvetlije bazne do čuvene mat crne. Ukupno 8 mat nijansi, nude tonova. Sadrži 6 sjajnih nijansi, takodje nekih nude tonova. Pigmentacija ove palete ali i skoro svih Catrice paleta je vrlo pristojna iako se radi o drogerijskom brendu. Probala sam recimo Maybelline, Max Factor i L’Oreal palete koje su skuplje a neke nisu ni približno dobre kao ova.

Mat nijanse se lepo i lako nanose, dobro se blendaju. Meke su, nisu suve, ostavljaju jednak trag. Sjajne nijanse su još bolje, postoje dve koje su kao toperi. To su ove koje imaju kroz sebe beličast sjajni pigment. Vrlo je lep odabir nijansi, odlično se uklapaju i slažu.

Imače, postoji još jedna ovakva paleta ali sa toplim, zemljanim tonovima. Njen naziv je Neon Earth. Takodje, bila bi bolji izbor za kozu toplijeg i tamnijeg tena. Dok je ova o kojoj pričam pogodnija za svetliju put.

Paleta sadrži ogledalce, kartonska je. U nazivu inače ima i reč SLIM što opisuje pakovanje, nije glomazno.

Cena ovih paleta je 1309 dinara i možete ih naći na policama Lilija i dm-a.

Meni se ova paleta jako dopala! Ukoliko želite da pogledate šta je još od noviteta iz Catrice-a došlo kod nas kliknite ovde.

Javite da li vam se dopadaju ove palete ukoliko ih imate ❤❤❤

2 comments

Leave a comment