Najbolje ponude Avon brošure 4/2017

Kao i do sada, evo još jednog teksta vezanog za Avon kataloge. I ovog puta izdvajam sedam najboljih ponuda, s tim što ne mogu postaviti slike direktno iz kataloga jer ga na sajtu još uvek nisu izbacili, ne znam zašto. Uglavnom, u ovom katalogu novost su Mark. proizvodi i to su oni isti proizvodi koji su i do sada bili u katalogu ali sa promenjenom ambalažom.

Proizvodi koji su se našli na mojoj listi su:

  • Avon Mark Plump It ruž i sjaj za usne

Sjaj i ruž zajedno koštaju 559 dinara, možete da kombinujete nijanse.  Ruž dolazi u 15 nijansi a sjaj u 5. Pakovanja nisu više onako obična i dosadna, Mark je doneo pravo osveženje. Inače ponuda je odlična, i sjaj i ruž čine usne punijima a izbor nijansi je širok.

  • Perceive parfem 50ml

Ukoliko neko voli ovaj parfem, sada je 1089dinara a ako njega kupite, za 99 dinara dobijate Perceive roll-on dezodorans i/ili losion za telo. Ovaj parfem miriše na svežinu i ima dobru postojanost.

  • Mavis ručni sat

Meni se ovaj sat jako dopao, lepe je boje i baš je onako prolećni. Cena mu je 2399 dinara. Nije puno skup, a satovi u Avon-u su inače jako kvalitetni, govorim ovo iz svog i iz iskustva drugih ljudi. Sat dobijate upakovan u kutijicu sa istim cvetnim printom.prod_5306627_1_613x613

  • Hidratantni sprej za lice sa alojom i pamukom

Sprej koji trenutno osvežava i hladi kožu, ne sadrži alkohol i jako prijatno miriše. Pakovanje sadrži 100ml proizvoda, i košta 149 dinara. I ružina vodica ima istu cenu u ovoj brošuri.prod_1189782_1_613x613

  • Glimmersticks proizvodi

Ovde ulaze olovke za oči, une i obrve. Ima 18 nijansi olovki za oči, 8 nijansi olovki za usne i 3 za obrve. Cena je 219 dinara, i to je najniža cena ovih olovki osim kada je uslovljena ponuda i tada su 199dinara. Ovo su proizvodi koje Avon Dame uvek imaju poručene, i po tome se i vidi da su zaista dobri.

  • Advance Techniques maske za regeneraciju kose

Cena ovih maski je 249 dinara a u ponudu ulaze njih tri: Instant Repair 7, Maska sa arganovim uljem  i Maska za farbanu kosu. Pakovanja su od 150ml. Od njih sam koristila jedino masku sa arganovim uljem i sasvim je ok, verujem da je i Instant Repair dobra jer sam koristila iste kapi i super su.

  • Advance Techniques šamponi

Uz svaku od prethodnih maski ide i šampon iste namene. Pakovanje od 400ml košta samo 279 dinara. Osim ovih tri tu su i šampon za volumen i protiv peruti. Za ovaj protiv peruti kažu da je odličan.

  • BONUS

Osim ovih sedam ponuda morala sam da ubacim i ove dve stranice iz kataloga. Za 229 dinara možete kupiti Mark sjaj za usne ili True Colour Beauty karmin ukoliko poručite još nešto iz brošure. Sjaj dolazi u 6 nijansi a ruž u 10. Sve nijanse su stvarno lepe i umesto nekih 400 dinara koliko bi inače koštali ovi proizvodi, možete uzeti neki od njih i još nešto iz brošure,  recimo hidratantni sprej za lice od 149 dinara. Proći ćete jeftinije a dobićete dva proizvoda.img_2686

Iz ove brošure ću sigurno poručiti nešto od Mark proizvoda, samo zbog ambalaže jer inače većinu njih već imam pre menjanja u ime Mark. Uzeću samo neke druge nijanse. Stvarno mi se dopadaju pakovanja 🙂

Ukoliko nemate svoju Avon Damu, ove proizvode možete naručiti online na sajtu http://www.avon.rs . Naručivanje je lako, poštarinu ne plaćate a proizvode vam donosi Avon Dama najbliža vama.

To je sve za ovaj katalog koji inače ima još puno lepih ponuda. <3<3<3

Leave a comment